Prijava škode Informativni izračuni Avtomobilska zavarovanja Sklepanje Avtomobilska zavarovanja Sklenitev avtomobilskega zavarovanja Obnova avtomobilskega zavarovanja Zelena karta Turistično zavarovanje Zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini Nezgodno zavarovanje Pazi name Zavarovanje koles in kolesarjev Zavarovanje pohodnikov Zavarovanje zlorabe plačilnih kartic Zavarovanje športnih aktivnosti Zavarovanje psov
Prijava škode iz avtomobilskega kaska - toča.
1. korak
2. korak
1 Kontaktni podatki Vnos kontaktnih podatkov
2 Identifikacijski podatki Vnos identifikacijskih podatkov

1 od 2

Kontaktni podatki

Splošni pogoji uporabe

Spoštovani zavarovanec! Na naslednjih straneh lahko prijavite škodni primer iz zavarovanja avtomobilskega kaska-toča. To lahko storite, če imate pri Zavarovalnici Triglav d.d. sklenjeno veljavno zavarovanje avtomobilskega kaska.

V kolikor je bilo vaše vozilo poškodovano v več škodnih dogodkih, je potrebno izpolniti več prijav škodnega primera.

Z nadaljevanjem postopka prijave izjavljate, da boste vse podatke navedli po resnici in dovoljujete, da zavarovalnica vse navedene podatke obdeluje za potrebe reševanja škodnega primera v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

V nadaljevanju morate v posameznih korakih vnesti podatke, ki se nanašajo na škodni primer. Podatki, katerih vnos je obvezen, so označeni z *. V prvem koraku je za potrditev prijave zahtevan vnos številke mobilnega telefona in veljavnega elektronskega naslova.

Prosimo, pripravite veljavno zavarovalno polico ter prometno dovoljenje in vnesite zahtevane podatke.

Prosimo, da s klikom na označeno mesto potrdite sprejem pogojev.
Informacije o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici so objavljene v Politiki zasebnosti na spletni strani www.triglav.si.

Kontaktni podatki


Prosimo počakajte...

Pomoč in kontakti

080 555 555