Prijava škode Informativni izračuni Avtomobilska zavarovanja Sklepanje Avtomobilska zavarovanja Sklenitev avtomobilskega zavarovanja Obnova avtomobilskega zavarovanja Zelena karta Turistično zavarovanje Zdravstveno zavarovanje na potovanjih v tujini Nezgodno zavarovanje Pazi name Zavarovanje koles in kolesarjev Zavarovanje pohodnikov Zavarovanje zlorabe plačilnih kartic Zavarovanje športnih aktivnosti Zavarovanje psov
Prijava škode iz zavarovanja posevkov in plodov
1. korak
2. korak
3. korak
4. korak
5. korak
6. korak
7. korak
8. korak
9. korak
1 Kontaktni podatki Vnos kontaktnih podatkov
2 Identifikacijski podatki Vnos identifikacijskih podatkov
3 Podatki o zavarovanju Podatki o tekočem zavarovanju
4 Podatki o škodnem primeru Vnos podatkov o škodnem primeru
5 Reševanje škodnega primera Vnos podatkov za reševanje škodnega primera
6 Komunikacijski kanal Izbira komunikacijskega kanala
7 Priloge Pripenjanje slikovnih prilog
8 Potrditev prijave Potrditev prijave
9 Zaključek Zaključek

1 od 9

Kontaktni podatki

Splošni pogoji uporabe

Spoštovani zavarovanec!

Na naslednjih straneh lahko prijavite škodni primer iz zavarovanja posevkov in plodov. To lahko storite, če imate pri Zavarovalnici Triglav, d.d. sklenjeno veljavno zavarovanje posevkov in plodov.

V kolikor so bili vaši posevki ali plodovi poškodovani v več škodnih dogodkih, je potrebno izpolniti več prijav škodnega primera.

Z nadaljevanjem postopka prijave izjavljate, da boste vse podatke navedli po resnici in dovoljujete, da zavarovalnica vse navedene podatke obdeluje za potrebe reševanja škodnega primera v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

V nadaljevanju morate v posameznih korakih vnesti podatke, ki se nanašajo na škodni primer. Podatki, katerih vnos je obvezen, so označeni z *. V prvem koraku je za potrditev prijave zahtevan vnos številke mobilnega telefona in veljavnega elektronskega naslova.

Prosimo, pripravite veljavno zavarovalno polico in vnesite zahtevane podatke.

Prosimo, da s klikom na označeno mesto potrdite sprejem pogojev.
Informacije o varstvu osebnih podatkov v zavarovalnici so objavljene v Politiki zasebnosti na spletni strani www.triglav.si.

Kontaktni podatki


Prosimo počakajte...

Pomoč in kontakti

080 555 555